top of page

Juho - Rakennuspalvelu Kokko

juho.png

Lasse - BestCaravan

late.png

Jussi - Hankemaailma 

jupu.png
pikkupuu.png

Pekka - Rakennuspalvelu Kokko

pekka.png

Jaakko - BestCaravan

jaakko.png

 

Jukka - Hankemaailma 

juke.png

Tarina alkaa siitä, kun Pekka tavoitteli Jussia työasioiden merkeissä alkuvuodesta 2020. Rakennuspalvelu Kokolla oli tarjouslaskennassa eräs isompi hallihanke, johon Pekka pyysi Jussilta apua . Asiaan perehdyttiin ja lopulta päätettiin tarjota hanketta yhdessä. 

Ensimmäisen  hankkeen aikana Jussi ja Pekka huomasivat ajattelevan rakentamisesta hyvin samanlaisesti. Miehet rupesivat sparraamaan toisiaan ja tutustuivat paremmin. Kempeleen kunta oli järjestämässä Zatelliitin tonteista hakuprosessia, johon tuli esittää oma toteutussuunnitelma. Päätettiin Pekan kanssa lähettää meidän visio rakentamisesta kunnalle joka sen myöhemmin sitten hyväksyi.

Samaan aikaan BestCaravan oli tehnyt oman ehdotuksensa viereiselle tontille meistä tietämättä. Jussi, Lasse ja Jukka ovat Kalajoelta lähtöisin ja tuntevat nuoruudesta saakka toisensa.   Kun kävi myöhemmin ilmi, että olemme tonttinaapureita niin oli selvää, että laitamme porukan kasaan ja tehdään yhdessä hieno projekti.

Jussilla ja Jukalla on satojen toimitilahankkeiden valtakunnallinen urakointi- ja projektinjohtokokemus joten päätettiin, että liiketilarakentaminen jää Hankemaailman vastuulle ja Rakennuspalvelu Kokko vastaa toimistorakennuksen toteuttamisesta.

Näin sai alkunsa ZetterPark.

hankemaailma_logo.png

Hankemaailma Oy on erikoistunut toimitilojen hankekehittämiseen, suunnitteluun ja KVR toteutukseen. Meillä on 15 vuoden kokemus toimitilojen valtakunnallisesta urakoinnista avaimet käteen periaatteella. 

Lisäarvon tuottaminen asiakkaallemme toiminnallisen ja taloudellisen yhtälön ratkaisussa on intohimomme. 

Vahva kokemusperäinen käytännön osaaminen rakentamisessa yhdistettynä 3D suunnittelun ohjaukseen ja työmaan organisointiin ovat vahvuusalueitamme

kokko logo.png

Rakennuspalvelu Kokko Oy on Oulun talousalueella tunnettu tinkimättömästä ja laadukkaasta työstään joka kestää ulkopuolisen tarkkailun.

Valmistamme ihmisille hyviä koteja ja työpaikkoja. Olemme hankkineet koulutusta työmme ohessa, mutta tekijätausta on yrityksemme suuri vahvuus.

Suunnitelmat tehdään käytännöllisyys ja maalaisjärki edellä ja asiakastyytyväisyytemme osoittaa, että olemme keskittyneet oikeisiin asioihin

bestis_logo.png

Best-Caravan Oy on Suomen merkittävin ja Euroopan neljänneksi suurin matkailuajoneuvoratkaisuja ja - palveluita tarjoava yritys. Best Caravanilla on liikkeet Espoossa, Hyvinkäällä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Seinäjoella. Liikevaihto oli vuonna 2020 hieman yli 56 miljoonaa. 

Matkailuajoneuvojen ohella Best Caravanin palvelutarjonta kattaa varaosa- ja tarvikemyynnin sekä huolto,- pesu- ja matkaparkkipalvelut

bottom of page